Lisätietoja - Mukaan Kyytiin! - yhteiskuljetus ja tilausajo

Palvelun käyttöehdot ja ohjeita

Tutustu palvelun käyttöön liittyviin kysymyksiin, toimitus ja käyttöehtoihin. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä. Haluamme tarjota sinulle mukavan matkan ja toimivan palvelun, otamme mielellämme palautteita ja kehitysehdotuksia vastaan.

Usein Kysytyt Kysymykset

1Kuinka voin maksaa matkani?
Matkan voi maksaa mukaankyytiin.fi palvelussa, jossa matka varataan. Maksuna käy yleisimmät luottokortit ja verkkopankit.
2Mistä voin tulla mukaan kyytiin?
Kyytiin voit tulla ennakkoon ilmoitetusta noutopaikalta. Noutopaikat löydät kohteen tiedoista Matkamyynnin Verkkokaupasta.
3Voinko ottaa koiran mukaan?
Koiran kanssa matkustaessa esim. kansallispuistoon kannattaa olla yhteydessä etukäteen yhteydenottolomakkeella. Koiralle tulee olla mukana oma kuljetuslaatikko, kuljetusvaljaat tms.
4Mahtuuko lastenvaunut mukaan?
Mikäli sinulla on tulossa matkaan mukaan esim. lastenrattaat, niin ilmoita niistä etukäteen tilauksen yhteydessä. Näin pystymme varaamaan oikean kokoisen auton liikenteeseen.
5Voiko matkalla nauttia omia eväitä tai virvokkeita?
Matkamme on pääsääntöisesti lyhytkestoisia, jolloin omien juomien ja eväiden nauttiminen ei ole suotavaa.
6Voiko kaverini tulla kesken matkan kyytiin?
Kaveri voi tulla kesken matkan kyytiin jos: 1) hänelle on ostettu matka, 2) nouto osuu matkan varrelle.
7Olemme kiinnostunut lähtemään luontoretkelle. Meitä on perheessä kaksi lasta ja vanhemmat. Päiväretken tavarat olimme ajatelleet yhteen rinkkaan. Mahtuuko tämä mukaan?
Suuremmista matkatavaroista, kuten rinkoista on hyvä ilmoittaa etukäteen, jotta osaamme varautua riittävällä tilamäärällä autossa.
8Sivuilla puhutaan vihreästä matkanteosta. Onko bussiliikenne ekologista matkustamista?
Kyllä on. Yhdellä autolla liikkuu useampi henkilö yhtä aikaa, jolloin päästöt ovat huomattavasti pienemmät useaan henkilöautoon verrattuna. Palvelumme on tilausajokantainen, jolloin turhia matkoja tyhjillä penkeillä ei tule. Mukaan Kyytiin-palvelussa matkalle lähtevä matkustajamäärä matkatavaroineen on suhteutettu tarvittavan ajokaluston kokoon, jolloin matkanteko on mahdollisimman ekologista. Ja mikä tärkeintä, kaikki automme ovat puhtaimmalla mahdollisella Euro6-päästöluokituksella olevia autoja.

Palvelun toimitus ja käyttöehdot

Maksutavat
Mukaankyytiin.fi palvelun käytössä on kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki. Sekä korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club. Kuitti maksusuorituksesta lähetetään sähköpostiin ja on tulostettavissa myöhemmin. Maksupalvelun välittäjänä toimii Paytrail Oyj.
Toimitustavat
Mukaankyytiin.fi palvelun toimitukset ovat sähköisiä lippuja. Maksun suoritettua asiakkaalle on varattu kuljetukseen paikka ja mahdollinen lippu tilaamaansa palveluun.
Hinnat
Voimassa oleva hinta on ilmoitettu palvelussamme. Hinnat on merkitty euroissa. Mukaankyytiin.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Toimituksen palvelumaksu on 2eur. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10 %.
Toimituskulut
Erillisiä toimituskuluja ei ole. Saat lipun elektronisesti suoraan sähköpostitse, joka toimii tositteena tehdystä ostosta.
Toimialue
Palvelualueemme omiin tilauskyyteihin on pääsääntöisesti Pirkanmaa. Voit kysyä tarkemmin lisätietoja puhelimitse.
Toimitusaika
Palvelu rekisteröi tilauksen automaattisesti ja luo asiakkaalle varauksen välittömästi.
Reklamaatio
Mikäli ostaja haluaa reklamoida palvelusta, tulee se tehdä kirjallisena mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen toni@tonintaksi.fi
Peruuttamisoikeus
Palveluilla on enintään 14 vrk peruutusoikeus. Peruutusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä hetkestä, kun palvelu on tilattu tai viimeistään kaksi päivää ennen matka-ajankohtaa.

Palveluilla on peruutusoikeus 48 tuntia ennen tapahtuman alkamista. Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ehdottomasti ilmoitettava meille päätöksestä peruuttaa tilaus sähköpostitse osoitteeseen toni@tonintaksi.fi tai puhelimitse numeroon 0405379145.

Peruutukset  tehdään puhelimitse kaksi (2) päivää ennen matkaa tai sähköpostilla kaksi (2) päivää ennen matkaa. Asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Liitä sähköpostilla tapahtuvaan peruutukseen mukaan kopio tilausvahvistuksesta.
Peruuttamisoikeuden vaikutukset
Tilauksen peruutuksissa mukaankyytiin.fi palvelu palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia.
Käyttämättä jäänyt tai myöhästyminen tilaukselta
Asiakkaan tulee olla noutopaikalla ennakkoon ilmoitettuun aikaan. Jos asiakas myöhästyy tai jättää käyttämättä tilauksen, veloitetaan se täysmääräisesti asiakkaalta ja siinä ei ole peruutusoikeutta.
Palvelun tuottaa
Tonin Taksi & Bussi Oy Rääkkölänpolku 9 36200 Kangasala 2471640-9 www.ttb.fi / www.mukaankyytiin.fi toni@tonintaksi.fi

Toimialueet ja tilausmatkat


Toimimme Pirkanmaan alueella, jossa järjestämme kuljetuksia Tampereen seudun kulttuuri- ja urheilutapahtumiin. Tilausajoja on saatavilla pidemmällekin. Voit laskea oman ryhmäkuljetusmatkasi hinnan suoraan päävalikosta löytyvällä Matkalaskimella. Saat kuljetuksen aina ajankohtaiseen hintaan.

Sinun matkustusturvallisuutesi on meille tärkeää.

Yli 8 miljoonaa

ajettua kilometriä ja lukuisia matkoja. Mukaan Kyytiin palvelun tuottaa: Tonin Taksi & Bussi Oy Kangasala