Palvelut - Mukaan Kyytiin! - yhteiskuljetus ja tilausajo

Valmiit matkat mukavaan matkustamiseen


 

Hyppää mukaan helppoon kyytiin jäähallille, ostosmatkalle tai kansallispuistoon! Matka on valmiiksi rakennettu noutopysäkkeineen ja aikatauluineen joten sinun ei tarvitse huolehtia kuin hyvästä matkustusasennosta! Lue lisää ja katso palvelut alhaalta tai ehdota omaa matkaa! Tule Mukaan Kyytiin!

 

parallax background

Se parempi pelikyyti!

Hyppää matkaan reitin varrelta


 • Ei ruuhkassa odottelua
 • Ei kalliita pysäköintimaksuja
 • Suoraan jäähallille, nopeasti ja vaivattomasti
 • Hinnat alk. Kuljetus 10e, Kuljetus ja ottelulippu alk. 20eur

Unohda ruuhkassa seisominen ja kalliin parkkipaikan löytäminen. Voit jättää ne muille. Jätä oma autosi kotiin ja tule mukaan pelireissuun sinua lähinnä olevalta pysäkiltä. Osta lippu verkkokaupastamme ja virittäydy oikeaan pelifiilikseen jo matkalla! Kyydillä kulkiessasi voit myös nauttia ottelun väliajoilla virvokkeita ja heittäytyä tunnelmaan!

Matkamyynti Verkkokaupastamme voit hankkia matkalippusi tai edullisen matkalippu+ottelulippupaketin. Katso jääkiekkokyydin matkareitit alla olevasta linkistä. Helppo ja vaivaton pelireissu Hakametsän Jäähallissa odottaa. Tule Mukaan Kyytiin!

Haluatko lähteä pelireissuun?
parallax background

Ostosmatka vailla vertaa!

Helposti ja mukavasti kotimaassa


 • Vaivaton ostosreissu suuriin ostoskeskuksiin
 • Ei pysäköintihuolia ja pitkiä kävelymatkoja parkkipaikoilla
 • Nopein reitti suoraan perille - mukavasti ja helposti

Älä suotta lähde merta edemmäs kalaan! Myös Suomessa on paljon suuria ostoskeskuksia, joissa voit tehdä muodin ja erityisliikkeiden ostoksia suoraan yhden katon alla. Piristä viikkoasi mukavalla reissulla tai lähde mukaan sesongin tarjousmaailmaan.

Hyppää Mukaan Kyytiin Suomen suosituimpiin ostosparatiiseihin ja antaudu helpompaan shoppailuun! Menomatka sujuu löydöistä haaveilemisesta ja paluumatka onkin yhtä hymyä. Se on helppoa, sillä kyyti odottaa sinua suoraan ostoskeskuksen ovella. Autot ovat invavarustein ja niistä löytyy usb- ja latauspistokkeet. Myös rollaattorilla kulkevat asiakkaat ovat tervetulleita.

Kiinnostaako shoppailu?
parallax background

Tie vie myös metsään!

Ulkoilma odottaa


 • Mukava retki raittiiseen ulkoilmaan
 • Vihreää autoilua ja kiireetöntä tutustumista lähiympäristöön
 • Erityisesti sinulle, jota jännittää yksin luonnossa oleminen

Suomi on ulkoilun luvattu maa. Täällä on paljon hoidettuja kauniita metsiä, joissa on kansallispuistoja vaihtelevine kasvistoineen. Puistossa ulkoilu on vaivatonta, sillä paikalla on ruokailua varten merkityt tulentekopaikat, pitkospuut kosteikkoisilla alueilla ja sillat vesistöjen ylitystä varten. Tule tutustumaan helpolla tavalla mitä luonto sinulle tarjoaa!

Yhteiskuljetus metsään ja takaisin on helppo ja vaivaton luontomatka. Jo matka puistoon voi olla hauska kokemus, erityisesti sinulle joka haluat jättää auton kotiin. Näe ja koe maisemat ihan uudella tavalla. Auton kotiin jättäminen on myös pieni vihreä teko. Mukaan mahtuu päivän retken ulkoiluun tarvikkeet. Suuremmista matkatavaroista, kuten rinkoista on hyvä ilmoittaa etukäteen.

Haluatko lähteä ulkoilemaan?
parallax background

Harrastukset kutsuvat!

Mukaan Kyytiin on helppo vaihtoehto lasten harrastusreissuille


 • Pelimatkat ja leirikuljetukset
 • Kasvata tunnelmaa jo matkalla
 • Hyvä vaihtoehto matkustaa monen yksityisauton sijasta

Kun joukkueesi tarvitsee helppoa ja toimivaa kyytivaihtoehtoa pelimatkalle tai leirille, Mukaan Kyytiin tarjoaa tähän helpon ratkaisun. Palvelun nopeus ja luotettavuus ovat vahvasti osa identiteettiämme. Tietokonelaskennalla tehty suunniteltu ajoreitti sekä kuljetusauton oikea valinta että kokoluokka mahdollistaa kilpailukykyisen hinnan.

Yhteiskuljetus perille ja takaisin on oikea ratkaisu huoltajaongelmiin, kyytiongelmiin ja aikataulujen sovittamiseen. Klikkaamalla alla olevasta napista pääset suoraan saamaan tarjouksen seuraavasta pelireissustasi. Suuremmista matkatavaroista, kuten pelikasseista on hyvä ilmoittaa etukäteen.

Mennäänkö pelireissulle?
 

Tuliko mieleen kysyttävää?


Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.